Bagaimana Program Affiliate RELX Berfungsi?

...
 • ...

  Langkah 1:

  Daftar dan senaraikan butiran anda.

 • ...

  Langkah 2:

  Tunggu pengesahan rasmi sebelum mencipta link affiliate anda sendiri.

 • ...

  Langkah 3:

  Kongsi link affiliate anda dan mula menjual.

 • ...

  Langkah 4:

  Jana komisen anda dalam masa 30 hari setelah individu yang anda rujuk sertai.

Berapa banyak pendapatan yang boleh Dijana?

RELX menawarkan beberapa struktur komisen yang bergantung kepada jenis laman web dan rangkaian produk tertentu. Semak anggaran komisen anda bagi jangka masa tertentu.

...

Apakah yang membezakan Affiliate RELX dari yang lain?

...

Sustainable Income

Terima bayaran termasuk bonus berulang untuk setiap rujukan pembeli yang telah membuat pembayaran - tanpa had rujukan.

...

Dedicated manager

Hubungi pengurus khas Affiliate kami dan dapatkan bantuan secara peribadi.

...

Diverse tools support

Dapatkan akses tutorial terperinci dan aset kreatif berprestasi tinggi untuk membantu promosi anda.

...

Professional dashboard

Dashboard yang mudah diguna dengan carta dan jadual statistik yang membantu anda mengurus prestasi jualan serta membimbing anda melariskan jualan.

...

Brand Endorsements

Komited terhadap kualiti produk, RELX kini menjadikan inovasi teknologi dan reka bentuk mudah diakses oleh perokok dan vaper dewasa di seluruh dunia.

...

RELX Mission

Misi kami adalah untuk memperkasa perokok dewasa melalui kelebihan sains dan teknologi secara beretika. Anda digalakkan untuk membantu perokok dewasa lain bertukar kepada e-cigarette sebagai alternatif.

...

Susan

london, uk, age 25

Nama saya Susan dan saya pereka fesyen yang telah berkecimpung dalam industri fesyen bertahun lamanya. Pendapat orang tentang saya amat penting bagi saya. Bau rokok yang melekat di jari membuat saya resah. RELX telah membantu saya menghilangkan bau kurang menyenangkan itu dan yang paling menarik adalah reka bentuknya. Saya memang syorkan RELX kepada perokok dewasa lain kerana saya amat berpuas hati.

...

Michael

paris, france, age 41

Saya Michael, dan saya dilahirkan dan dibesarkan di Paris. Saya bekerja sebagai seorang DJ. Pada umur awal 30-an, saya memiliki muzik label saya sendiri dengan rakan produser berpengalaman. Saya cuba RELX Nano di sebuah parti dan saya terus setia menggunakannya hingga kini. Saya juga jana pendapatan sambilan dengan merujuk RELX kepada kawan-kawan.

...

bock

stuttgart, germany, age 30

Saya bekerja sebagai jurutera automotif untuk menyara keluarga, Selalunya lepas kerja saya akan duduk dalam kereta sambil merokok dan berfikir. Kawan saya telah memberi saya peranti RELX Nano di sebuah parti dan saya terus menjadi peminat tegar RELX. Apa yang menarik, RELX juga menawarkan program di mana saya mendapat bonus jika saya rujuk perokok dewasa kepada RELX. Saya memang syorkan RELX kepada perokok kerana saya berpuas hati dan program rujukannya amat membantu.

...

What
RELX
Affiliates
Say